“Deze vrijheid voel je in alles en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd. Zie je een kans of wil je jezelf op een bepaald vlak ontwikkelen? Dan wordt er echt naar je geluisterd en kan het vaak ook gewoon. Op deze manier kun je je rol dus invullen zoals je zelf wilt. Zo was ik in het begin via via betrokken geraakt bij een project dat totaal niet voor de hand zou liggen: een adviesopdracht voor een ander onderdeel van ons bedrijf én in een andere regio. Je zit dus echt niet vast aan een bepaald type projecten in je eigen regio. Komt er iets voorbij waarvan je denkt “dat vind ik leuk en daar heb ik tijd voor” en past het bij de richting waar we als bedrijf heen willen? Dan is er in overleg met je leidinggevende vaak een hoop mogelijk. En naarmate je interne netwerk groeit, komt dit natuurlijk steeds vaker voor."
“De projecten waar je aan werkt kunnen grote, complexe werken zijn, maar ook kleinere, regionale projecten. En beide hebben zo hun eigen charme. Werk je aan een groot complex werk zoals de Afsluitdijk, dan is dat natuurlijk gewoon ontzettend gaaf. Maar ook regionale projecten zijn complex: het is nooit rechttoe rechtaan. En omdat het kleinschaliger is, heb je al snel meer verantwoordelijkheid. Want waar je in een groot project vaak slechts een schakel bent in het grote geheel, ben je in een regionaal werk sneller eindverantwoordelijk. Een ander bijkomend voordeel is dat kleinschalige projecten sneller afgelopen zijn waardoor je er meer na elkaar kan oppakken. Zo bouw je snel een portfolio op en ontwikkel je jezelf snel."
“Inmiddels werk ik hier alweer ruim 2 jaar met veel plezier en nog steeds ontmoet ik iedere keer weer een hoop nieuwe collega's. En ondanks dat veel collega’s elkaar al langer kennen en vaker hebben samengewerkt, kan ik ook regelmatig nieuwe collega's helpen of naar een andere collega doorverwijzen. Zo voelen zij zich net zo welkom als dat ik mij voelde in het begin."
Dan is de baan van Teamleider Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur wat voor jou.