08-10-2024

Webinar 'STAP VOOR STAP' met Business Transformation Planning

Dinsdag 8 oktober 2024 12:00 uur (tijdsduur 25 minuten)
Meld je direct aanMeld je direct aan
Webinar STAP VOOR STAP Business Transformatie Planning-H

Datum:  8 oktober 2024

Tijd: 12:00 - 12:25 uur

Online event (gratis)

Organisatieverandering en het rennen van een marathon

Het veranderen van je organisatie lijkt helemaal niet op het rennen van een marathon, toch? Maar ze hebben meer gemeen dan je zou denken! Beide vragen om een flinke investering. Een investering die vraagt om keuzes. Want je wilt alleen de dingen doen die bijdragen aan je doelstellingen.
  
Tijdens het webinar op dinsdag 8 oktober 2024 plannen we samen met jou een marathon. We laten je zien hoe je grip krijgt op de realisatie van jouw organisatiedoelen, zodat je weet wat je morgen, over een maand en over een jaar moet doen om deze te realiseren.

Nieuwsgierig geworden? Dan zien we je graag!

Sprekers

bonnet Naranjo - Sebastiaan
Jong de - Robbert

Sebastiaan Bonnet Naranjo

Business Transformation Consultant Adviesgroep Novius

Als consultants bij Novius zijn we dagelijks bezig met het operationaliseren van strategie. Het brengen van strategie naar uitvoering gaat over iets willen bereiken en daarvoor wat moeten doen. In de praktijk komen wij tegen dat of het doel of de benodigde acties niet altijd duidelijk zijn. Dit leidt vaak tot projecten die vastlopen en niet gerichte investeringen. Het brengen van strategie naar uitvoering gaat over iets willen bereiken en daarvoor wat moeten doen. In de praktijk komen wij tegen dat of het doel of de benodigde acties niet altijd duidelijk zijn. Dit leidt vaak tot projecten die vastlopen en niet gerichte investeringen.

LinkedIn

 

Robbert de Jong

Business Transformation Consultant Adviesgroep Novius

Met een solide achtergrond in de bouw- en veevoederindustrie, heeft Robbert de Jong zich ontwikkeld tot een vakexpert op het gebied van organisatieverandering. Als consultant bij Novius Adviesgroep en docent bij Novius Academy deelt hij zijn uitgebreide kennis en als dagvoorzitter leidt hij met regelmaat grote evenementen. Als producteigenaar zet hij zich in voor de ontwikkeling van opleidingen gericht op business transformatieplanning.

LinkedIn
Lees meer en bestelLees meer en bestel
Expertise

Leer meer van een expert in digitale transformatie!

Marc Beijen is niet alleen een gerenommeerde auteur van diverse boeken en publicaties over strategie, bedrijfsinformatieplanning en informatiemanagement, maar ook de auteur van het nieuwste boek: 'Succesvolle digitale transformatie, een survival guide voor managers en bestuurders'.

Wil je meer inzicht krijgen? Benieuwd of jouw organisatie klaar is voor een digitale transformatie?

Lees meer en bestelLees meer en bestelLees meer en bestel
Succesvol Digitaal Transformeren

Aanmelden

NOVIUS RAAMWERK®
Business Transformatie Planning
Roos Tigchelaar - Senior Business consultant

RoosTigchelaar

Senior Business consultant

Language is changing...